Coaching in de natuur

Ben je op zoek naar ondersteuning of heb je nood aan coaching?
Ben je het beu om steeds maar tegen hetzelfde aan te lopen
of ben je specifiek op zoek naar een andere kijk op een situatie?

… dan is coaching in de natuur misschien wel iets voor jou?

We trekken met een thema of een vraag de natuur in en laten ons professioneel coachen in en door de natuur. Het feit alleen al dat deze coaching buiten gebeurt, in open lucht, kan enorm verrijkend en verruimend zijn. Het geeft een extra dimensie en kan razendsnel tot nieuwe inzichten leiden. Tegelijkertijd helpt de natuur en de coaching om die inzichten te concretiseren en te verankeren in ons zelf. Een meerwaarde voor éénieder die op zoek is naar verdieping en verandering in het leven.

Een natuurcoaching is méér dan een wandelcoaching. Er wordt namelijk niet alleen gewandeld maar ook stilgestaan in de natuur. We trekken naar een plek die je aanspreekt. Vanuit die plek laat je je coachen door de natuur, terwijl ik je begeleid. Het is heel inspirerend én helend tegelijkertijd. Om het veranderingsproces te versterken, vindt er ter plekke of nadien een verankering plaats in de natuur.

LAAT JE VERRASSEN DOOR DE NATUUR!

Een natuurcoaching duurt gemiddeld anderhalf uur. Het kan als een losse sessie geboekt worden, maar het kan ook deel uitmaken van een pakket waarbij we 3 sessies boeken bij de start. Dit pakket kan samengesteld worden uit 3 natuurcoachings maar kan ook een combinatie zijn van enerzijds natuurcoaching en een sessie in de praktijkruimte. Door een combinatie te maken van beide methodes is extra verdieping en heling mogelijk. Thema’s die aan bod komen tijdens de natuurcoaching kunnen verder geheeld worden tijdens een sessie in de praktijk of omgekeerd.

"Een meerwaarde voor éénieder die op zoek is naar
verdieping en verandering in het leven."

Ik werk niet op vaste plekken voor de coachings in de natuur. We spreken vooraf de plaats van vertrek af. In principe kan dit overal. Het hoeft niet specifiek een groot natuurdomein of een groot bos te zijn. Het kan evengoed een publieke tuin of een park zijn. Indien de afstand buiten een straal van 25km is, worden er kosten aangerekend voor de kilometers. Aangezien we in de natuur werken en wandelen, voorzien we ons op aangepaste kledij naargelang de weersomstandigheden.

Zin om te kijken welke inzichten de natuur jou te bieden heeft?
Laten we samen iets moois opbouwen.