B-E-St Therapie

Het B-E-St toestel is een technologisch hoogstaand apparaat dat injury-current of biostimulatiestroom gebruikt. Door het uitsturen van deze hele lage stroomsterkte, slaagt B-E-St erin om ATP (omgezette energie uit voedsel) in ons lichaam met maar liefst 500 à 800% te verhogen. De verhoging van ATP resulteert in een vlugge pijnvermindering en een snel letselherstel. Deze stroomvorm maakt het mogelijk verstoorde cellen weer te activeren door de orgaaneigen frequentie als een herinnering naar die specifieke cellen te sturen waardoor het orgaan beter gaat functioneren.

"Er wordt zo op meerdere niveaus tegelijkertijd gewerkt aan herstel
en wederopbouw van het lichaam en de geest."

Het toestel omvat meer dan 130 programma’s. Heb je last van rugpijn, kniepijn, nek- of schouderpijn, slaapproblemen, chronische of acute pijn, chronische vermoeidheid, stress, … door gebruik te maken van het B-E-St toestel tijdens mijn behandelingen, krijgt de behandeling een upgrade. Er wordt zo op meerdere niveau’s tegelijkertijd gewerkt aan herstel en wederopbouw van het lichaam en de geest. Het feit dat we op celniveau werken is een heel mooie aanvulling bij de cranio-sacraal therapie die ook steeds vanuit de celenergie vertrekt.

"Niet onterecht spreekt men bij B-E-St therapie over totaal therapie."

In mijn behandelingen werk ik vooral met de kleefelectroden en indien nodig worden ook de handelektroden gebruikt. De kleefelectroden worden afhankelijk van het programma op specifieke plekken gekleefd, vaak gelinkt aan de acupunctuur uit de Chinese geneeskunde.


De kennis van de vijf elementen uit de Chinese geneeskunde kan ook aangewend worden via dit toestel en aldus tijdens behandelingen, waardoor ook dit mee betrokken wordt in een sessie. Niet onterecht spreekt men bij B-E-St therapie over totaal therapie.

Zin om ook deze positieve effecten op je lichaam te ervaren?
Maak dan zeker een afspraak.